4 topcadeaus voor een eerste verjaardag

Fairplace
Fairplace
Duurzaam speelgoed

De eerste verjaardag vieren van een kind is altijd heel speciaal. Daar past ook een leuk cadeau bij. Kinderen van een jaar kunnen natuurlijk nog niet zeggen welk cadeau ze graag zouden willen. Daarom vroegen we de hulp van online speelgoedwinkel Fairplace. Zij merken dat deze 4 cadeaus erg in trek zijn. Bovendien zijn ze duurzaam en kunnen ze een hele tijd mee. Zeker aan te raden voor een eerste verjaardag dus!

Taart

Bij de eerste verjaardag heb je het als ouder nog volledig in de hand. Jij beslist wat het beste is voor je kind. In plaats van familie en vrienden allemaal een klein cadeau te laten geven, kan je ze ook vragen om bij te leggen voor een groter cadeau, dat veel duurzamer is. Deze vier cadeaus zijn niet goedkoop, maar ze beloven wel jaren speelplezier!

Taart

1. Tipi

Een plekje waar kinderen zich in terug kunnen trekken, doet het altijd goed. Een tipi is op dat vlak ideaal: snel opgezet en weer opgeruimd, neemt niet te veel plaats in, ziet er cool uit en kinderen zijn er dol op! Een leuk cadeau voor een eenjarige, waar hij of zij nog veel jaren plezier van zal hebben! 

2. Loopauto

Rond de leeftijd van 1 jaar beginnen de meeste baby’s te stappen. Ze zijn dan meteen een pak mobieler. De volgende grote stap vooruit qua motoriek is leren fietsen. Een loopauto is daar een goede voorbereiding op. Peuters leren hoe ze moeten sturen en krijgen al het gevoel van rijden, zonder te moeten trappen op pedalen of hun evenwicht te moeten houden. Voordeel van een loopauto is ook dat die veel stabieler is dan een loopfiets. Daardoor is hij beter geschikt voor heel jonge kinderen. Ideaal ook om kleuters uit de buggy te krijgen en wat actiever te betrekken bij wandelingen en uitstapjes. En het ziet er natuurlijk ook gewoon erg cool en schattig uit!

3. Glijbaan

Een glijbaan is natuurlijk een klassieker. Iedereen heeft als kind wel eens op de “schuifaf” gezeten in een speeltuin. Wie geluk had, kon dat zelfs in de eigen tuin doen! Probleem met een glijbaan is dat exemplaren voor buiten vaak nog te hoog zijn om veilig te worden gebruikt door heel kleine kinderen. Gelukkig zijn er nu ook kleinere versies, speciaal voor binnen. Die zien er mooi uit en ze nemen niet te veel plaats in. Ideaal dus voor in je woonkamer!

4. Ballenbad

Ballenbad

Een ballenbad kon je lang enkel vinden in lawaaierige binnenspeeltuinen of bepaalde fastfoodrestaurants. Nu kan je ook je eigen miniversie aanschaffen voor je eenjarige. Ze zijn veilig, nemen niet te veel plaats in en ... je kan ze ook combineren met die glijbaan. Dat wordt krioelen en ravotten in je eigen living/speeltuin!

TIP: Als je Yongo gebruikt om de cadeaus aan te kopen bij Fairplace wordt 15 % van het aankoopbedrag automatisch opzijgezet om te sparen of te beleggen voor je kind! Zo bouw je meteen ook aan een startkapitaal voor je kindje.

Je kan ons bereiken

van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur

Momenteel zijn we niet beschikbaar

Je kan ons bereiken van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur