Je kindje wordt 1 jaar? Deze mama heeft een leuke cadeautip!

Yongo Team
Yongo Team
Yongo Expert

De eerste verjaardag van je kindje vieren, blijft je voor de rest van je leven bij. Het is een grote mijlpaal waar je liefst heel je familie en al je vrienden bij wil betrekken. Ook voor Kathlyn is dat het geval. Haar zoontje Oliver wordt binnenkort 1 jaar. Ze had grootse plannen, maar toen kwam het coronavirus ...

Het is een heel raar jaar geweest voor ons. Oliver is geboren vlak voor de eerste lockdown. We hebben dus geen bezoek gehad in het ziekenhuis en ook thuis is er niemand over de vloer geweest. Normaal is dat helemaal anders natuurlijk. Enerzijds was dat comfortabel, omdat je veel rust hebt, anderzijds mis je toch je familie en vrienden om je geluk te delen met hen. Op dat moment gingen we er nog van uit dat het een paar maand later wel overgewaaid zou zijn en dat we dan een groot feest zouden kunnen geven. Ondertussen zijn we bijna een jaar verder en veel hebben we niet gefeest.

Hoe ga je de verjaardag van Oliver aanpakken?

We gaan het café hier om de hoek afhuren. Ze hebben een hele mooie tuin met speeltuigen. Ideaal voor de kinderen van onze vrienden en familie! We wilden zo’n 50 man uitnodigen, dat mag nu terug buiten. Hopelijk hebben we ook mooi weer! Om te vermijden dat iedereen apart op zoek moet naar een cadeautje, willen we familie en vrienden vragen om bij te leggen voor een leuk loopwagentje. Dat is redelijk duur, maar als iedereen bijlegt op Yongo, kunnen we het zeker kopen en kunnen we nog een mooie som opzijzetten voor Oliver, voor later.

Loopauto
Hoe doe je dat dan met Yongo? Moet iedereen storten op een bepaald rekeningnummer?

Nee, zo gaat het niet. Ik bezorg familie en vrienden een link met een code. Daarmee kunnen ze inloggen op de website van Yongo en daar geld overschrijven via hun bankapp, payconiq of met hun bankkaart en kaartlezer. Je kan het vergelijken met een online aankoop op een website. De link die je stuurt, kan je heel makkelijk zelf creëren in de Yongo-app.

Wat is dan het voordeel tegenover een storting op jullie rekening?

Er zijn een paar voordelen. Via de link kunnen familie en vrienden zien waarvoor ze bijleggen. Het is ook heel duidelijk dat het geld voor Oliver bestemd is, want het komt op zijn Yongo terecht. We hoeven dus niet te gaan zoeken en rekenen in onze bankingapp hoeveel geld we al hebben voor het cadeau. En als we geld over hebben, kunnen we het meteen overzetten naar zijn Yongo Moon. Via Yongo krijgen we ook 15% korting bij Fairplace. Dat is een webshop met duurzaam speelgoed, waar we ook dat loopwagentje willen kopen. Die korting wordt automatisch op de Yongo Moon van Oliver gezet. Het bedrag dat je uitspaart, zet je zo meteen opzij voor later! Dus als we via Yongo iets van 100 euro kopen bij Fairplace, betalen we wel 100 euro, maar 15 euro gaat naar de Yongo Moon van Oliver. Mooi meegenomen toch! Zo dikt zijn startkapitaal sneller aan!

Kahlyn en Oliver

Bedankt Kathlyn en alvast een heel gelukkige verjaardag voor Oliver!

Met Yongo zorg je ervoor dat die verjaardag van je kind een succes wordt. Handig voor jou, je kind en je familie!

Je kan ons bereiken

van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 14u tot 17u.

Momenteel zijn we niet beschikbaar

Je kan ons bereiken van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 14u tot 17u.