Slim sparen en beleggen in de toekomst van jouw kind

ONTDEK HOE HET YONGO PLATFORM WERKT IN VIJF EENVOUDIGE STAPPEN!

Even aanmelden

Kies je Yongo

Begin met sparen en/of beleggen

Nodig vrienden en familie uit

Beheer je geld

1. EVEN AANMELDEN

Gemakkelijk, gratis en vrijblijvend!

Om je aan te melden, hebben we enkele gegevens van je nodig. Die kan je manueel invoeren, of je kan je aanmelden met je Google-account.

Vervolgens lees je je identiteitskaart in met een e-ID-reader of neem je een foto ervan met je smartphone. Dit proces duurt ongeveer een kwartier.

Hierdoor krijg je een hyperbeveiligde omgeving waarin je zorgeloos kan sparen en beleggen.

Let wel: Om een Yongo te kunnen aanmaken, moet je meerderjarig zijn en ouder zijn van de kinderen waarvoor je wil gaan sparen of beleggen.

2. KIES JE YONGO

Zowel op lange als korte termijn

Als kinderen iets willen, dan willen ze dat metéén. Ze zijn dus allesbehalve bezig met sparen. Maar jij wil je oogappel(s) natuurlijk een vliegende financiële start geven. Dat er een centje voor ze klaarstaat wanneer ze het ouderlijke huis verlaten én dat ze tegen dan verstandig met geld kunnen omgaan. Met Yongo vang je deze twee vliegen in één klap!  

Lange termijn

Je kan sparen met een gewaarborgd rendement (Yongo Moon) of beleggen met rendement uit fondsen (Yongo Star). Aan jou om te bepalen welke optie het interessantst is! Trouwens, beleggen moet je uiteraard niet zelf doen. Daarvoor hebben we specialisten in huis.

Korte termijn

Met Yongo Dreams vervolgens, onze exclusieve formule op korte termijn, kan je jouw kinderen zélf leren sparen voor een geschenk waar ze nu al van dromen. Op die manier gaan je kinderen ‘sparen’ koppelen aan ‘een beloning’. Stel je voor, straks vinden ze het nog leuk om niet altijd meteen te krijgen wat ze willen!

3. BEGIN MET SPAREN EN/OF BELEGGEN

Jij beslist zelf hoeveel en wanneer.

Nadat je een Yongo-formule hebt gekozen kan je beginnen sparen en/of beleggen op korte en lange termijn. Je kan eenmalig een bedrag overschrijven naar de Yongo van je kind, of een doorlopende opdracht geven.

Verder kan je kind (of jij, natuurlijk) kiezen waarvoor het spaart: een bepaald event (een communiefeest, bijvoorbeeld) of een project (een fiets).

Belangrijk om te weten: de overschrijving gebeurt in een hyperbeveiligde betaalomgeving, via kredietkaart of bancontact.

Hoe werkt het?

4. NODIG VRIENDEN EN FAMILIE UIT

Zij sparen graag mee voor jouw kind.

Is je zoon binnenkort jarig? Veel kans dat oma en opa hem willen verwennen met een cadeautje. Wel, laat hen via Yongo weten dat hij spaart voor een hooverboard, dan kunnen ze een centje bijleggen.

Je zoon krijgt het cadeau dat hij écht wil, en oma en opa zijn gerust dat ze hun geld niet verspillen aan een ongewenst geschenk. Blijft er na de aankoop van het hooverboard nog geld over, dan beslist je zoon misschien om het geld opzij te zetten voor later? Dat is wat wij noemen een win-win-situatie!

5. BEHEER JE GELD

Je behoudt als ouder altijd de controle.

Met Yongo beheer je het budget en behoud je het overzicht. Bovendien helpt het de ‘fans’ van je kinderen – meter en peter, bijvoorbeeld – om een overzicht te bewaren over hun verwennerijtjes. Want beeld je even in: jij bent meter of peter van drie kinderen. Hebben ze alle drie een Yongo, dan kan je in één beweging centjes overschrijven naar alle drie. Zo vergeet je nooit wie je al wat hebt gegeven voor welke gelegenheid …. en krijgen al je ‘kindjes’ net evenveel!

Via de Yongo-app kan je trouwens overal geld overschrijven waar je internetverbinding hebt. Zo heb je steeds de redding op zak als je één, een cadeau vergat te kopen voor de jarige uk en twee, ook geen cash geld op zak hebt om die vergetelheid te verdoezelen.

Je kan ons bereiken

van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur

Momenteel zijn we niet beschikbaar

Je kan ons bereiken van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur