Yongo & Camille

Ondersteuning van gezinnen

We zijn trots om ons partnerschap met Camille voor te stellen. Dit Waalse kinderbijslagfonds steunt duizenden gezinnen en geeft ouders en kinderen een echte financiële duw in de rug. Yongo en Camille werken ook samen aan inhoudelijke artikels.

Over Camille

Camille is een 100 % Waals kinderbijslagfonds dat staat voor dynamisme, ervaring en menselijkheid.

Het doel van Camille is de vele gezinnen te ondersteunen die op haar vertrouwen.

Je geboortepremie

Is er een baby op komst in je gezin? Proficiat!

Camille heeft een welkomstcadeau klaar. Om je baby in alle rust te kunnen verwelkomen, krijg je een geboortepremie.

Je kan je geboortepremie direct online aanvragen. Dat gaat snel en is heel eenvoudig want Camille zorgt voor alles! De vergoeding krijg je ten vroegste twee maanden voor de verwachte geboortedatum van je kindje.

Maar daar blijft het niet bij: Camille zorgt ook voor je gezin door je kinderbijslag uit te betalen. En ook online krijg je van Camille heel wat steun met nieuws, wedstrijden, webinars, advies, gratis evenementen voor ouders en toekomstige ouders ... Een echte community!

Waarom Camille?

Met bijna 100 jaar ervaring op het vlak van kinderbijslag heeft Camille kantoren over heel Wallonië om de 103.000 gezinnen te ontvangen die elke dag hun vertrouwen in haar stellen.

Om het leven van jou en je gezin te vereenvoudigen, heeft Camille een app ontwikkeld voor aanstaande moeders: Bébé&MOI, en krijg je ook een online ruimte om je dossier te beheren wanneer je maar wil.

Bij Camille vind je een team dat naar je luistert. Zij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail, post, maar ook via Messenger of je klantenruimte.

Zoals je kan zien, gaat Camille voor jou tot het uiterste!

Je kan ons bereiken

van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 14u tot 17u.

Momenteel zijn we niet beschikbaar

Je kan ons bereiken van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 14u tot 17u.