Fairplace

Over Fairplace

Fairplace is in 2013 opgericht en verkoopt 'speelgoed met méérwaarde'. In de speelgoedsector is er immers nog véél ruimte voor verbetering qua ecologie en duurzaamheid! Het speelgoed dat Fairplace aanbiedt, is niet alleen leuk om mee te spelen, het wordt ook duurzaam geproduceerd, met gerecycleerd materiaal, duurzaam beheerde grondstoffen of 100 % recycleerbaar materiaal. Daarnaast wordt alle verpakking herbruikt en zoekt Fairplace voortdurend naar nog duurzamere manieren om het speelgoed te vervoeren. Kortom: bij Fairplace vind je kwalitatief speelgoed dat niet alleen leuk is, maar ook duurzaam!

Waarom werkt Yongo samen met Fairplace?

Sparen voor cadeaus is leuk, maar welk cadeau kan je best kopen als het niet alleen moet zorgen voor veel speelplezier, maar ook duurzaam en ecologisch verantwoord moet zijn? Daar hoef je dankzij Yongo niet meer naar te zoeken: je bestelt het rechtstreeks bij Fairplace! Hun catalogus bevat meer dan 650 verschillende artikels. Keuze genoeg dus! Bovendien krijg je met Yongo 15 % korting.

Hoe krijg je 15 % korting bij Fairplace?

Zo leert je kind omgaan met geld

Dankzij het Yongo-platform kan je kind communiceren met familie en vrienden en heel makkelijk met hen delen waarvoor het spaart. In een beveiligde omgeving leert je kind onder jouw toezicht de waarde van geld kennen. En als het vereiste bedrag bereikt is en er nog wat geld overblijft, kan je kind dat geld overzetten naar de spaarverzekering (tak 21) Yongo Moon of de beleggingsverzekering (tak 23) Yongo Star, afhankelijk van wat je hebt gekozen. Dat geld wordt dan geblokkeerd tot je kind 18 jaar is. Je kan ook toelaten dat je kind de evolutie van zijn startkapitaal mee kan volgen in het platform of de Yongo-app. Zo groeit Yongo mee met je kind. Ben je nog geen klant en wil je meer weten over Yongo? Bekijk dan waarom Yongo voor jou de oplossing kan zijn.

Heb je al een Yongo-account? Log dan nu in om Fairplace te leren kennen.

Je kan ons bereiken

van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur

Momenteel zijn we niet beschikbaar

Je kan ons bereiken van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur