Mama Baas

Mama Baas biedt ouders steun bij het opvoeden. Alle herkenbare probleemsituaties passeren de revue, van zwangerschap tot lagere school. Zo vind je als ouder steun bij de verhalen van andere ouders en van experts. Ook financiële opvoeding passeert de revue en op dat vlak is Mama Baas een mooie aanvulling op de hulp die Yongo daarbij biedt. 

Waarom Yongo samenwerkt met Mama Baas

Mama Baas wil het leven van de jonge ouder op allerlei manieren gemakkelijker maken … en dat wil Yongo ook. Ideaal voor een partnerschap!

Als ouder wil je het beste voor je kindje. Je wil ervoor zorgen dat jouw kind een rooskleurige toekomst heeft, met alle mogelijkheden om zich te ontplooien, ook financieel. Dat kan door te sparen voor hun toekomst, maar zeker ook door  onze kinderen van jongsaf te leren omgaan met geld. Samen met Mama Baas bundelen we de krachten om ouders hierbij te helpen.

Wie of wat is Mama Baas?

Mama Baas is een online community opgericht door twee mama’s.

Wat begon als een blog/online magazine, met no-nonsense artikels en blogs over het ouderschap in al haar facetten, is uitgegroeid tot zoveel meer.

Bij Mama Baas kun je je hart ophalen aan herkenbare verhalen van andere ouders en raad zoeken bij één van hun vele experts.  Daar zijn we allemaal samen in het ouderschap.

In het moeder- of ouderschap bestaat er geen zwart of wit, daarom brengt Mama Baas zoveel mogelijk verschillende verhalen en experts samen. Wat voor de een werkt, werkt niet voor de ander; het komt erop aan om zelf je eigen verhaal te (durven) schrijven met je gezin.

Mama Baas is je beste vriendin, die er altijd is voor jou, in the good, the bad and the ugly van het ouderschap.

Naast een hechte community heeft Mama Baas ook een webshop: mamabaasshopt.com. Hier kan je terecht voor de hele familie: de kids, jezelf en zelfs de grootouders! De webshop staat vol handige spulletjes en must-haves voor het hele gezin, waaronder meer dan 40 inspirerende Mama Baas-boeken.

Eind december 2019 lanceerde Mama Baas met de nodige trots  hun nieuwste kindje: hun allereerste digitale applicatie, waarmee ze dagelijks tips geven tijdens je zwangerschap … en dit tot de eerste verjaardag van jouw kleine schat.

Je kan ons bereiken

van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 14u tot 17u.

Momenteel zijn we niet beschikbaar

Je kan ons bereiken van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 14u tot 17u.