Onder mama's

Van zwangerschapswens tot kindertijd

Onder mama’s is een warme online community waar mama’s informatie, ervaringen, gevoelens en gedachten met elkaar kunnen delen over het moederschap. Niet enkel de roze wolk maar ook wat moeilijker ligt. Het is een wondere wereld waar ze tips en advies kunnen lezen van mama’s en mama-experten van zwangerschapswens tot kindertijd.

Het verhaal van Onder mama’s begon met het gelijknamige boek. In Onder mama’s vertelt Sonia Pypaert het ongepolijste en oprechte verhaal van hoe ze drie keer mama werd en haar vierde baby, haar babywinkel the baby’s corner, opstartte. Hoe ze zichzelf wat kwijtraakte en uiteindelijk weer terugvond. En hoe ze leerde opkomen voor zichzelf als mama, als vrouw en als ondernemer. Waarom mama’s niet helpen met een praktische gids, zowel gebaseerd op de eigen ervaringen, als mama, als op de ervaringen van alle mama’s die nu al meer dan 20 jaar over de vloer komen? Zo is het idee van Onder mama’s dus gegroeid.

Onder Mama's

Expertenteam

Het gezellige mamateam van Onder mama’s bestaat ook voor een deel uit mama-experten die op regelmatige basis een adviserende blog schrijven over hun expertise. Door deze experten samen te brengen is de expertise binnen de community zeer breed, gaande van een vroedvrouw, kinderpsychologe tot kindercoach en meer. Daarmee wordt vooral expert-content naar voor gebracht met telkens dezelfde warme boodschap: tips en advies voor jonge mama’s en hun kinderen.

Onder mama’s wil alle mama’s aansporen om te blijven dromen en je in deze tijden te verbinden en leren van elkaar.

Want mama, je staat er niet alleen voor ♡

Je kan ons bereiken

van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 14u tot 17u.

Momenteel zijn we niet beschikbaar

Je kan ons bereiken van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 14u tot 17u.