Yongo voor je kinderen

Plezant sparen!

Als je jong bent, is sparen vaak een abstract concept. Dankzij Yongo leert je kind sparen op een leuke manier. Je kind kan op korte termijn zelf sparen voor de geschenken waar hij of zij nu al van droomt (een fiets, een gameconsole, enz.). Is het bijna zijn of haar verjaardag? Maak dan samen een online verjaardag evenement aan met een aantal spaardoelen. En nodig familie en vrienden gemakkelijk uit om deze dromen mee waar te maken. Op deze manier krijgt je kind een geschenk dat het graag wil! Jij behoudt de controle en kan er zeker van zijn dat het geld niet onnodig wordt verspild.

Een evenement aanmaken? Kinderspel!

Maak zelf projecten aan

LAAT VRIENDEN EN FAMILIE MEE SPAREN

Met Yongo kan je zelf events (bijvoorbeeld je verjaardag of communie) en projecten (bijvoorbeeld een gameconsole, fiets of smartphone) aanmaken. Vervolgens nodig je grootouders, meter en peter uit om een centje bij te dragen. En dat op een leuke, veilige en gebruiksvriendelijke manier!

Leer je kinderen sparen

WAT WILLEN JOUW KINDEREN?

Een nieuw fiets, een nieuwe gitaar, ... Als ouder weet jij als geen ander waar jouw oogappel op dit moment van droomt. Met Yongo kan je drie projecten aanmaken waarvoor je het àllerliefst wil sparen. En met de steun van je vrienden en familie gaat dat nog vlotter!

EEN BEDANKJE

Hebben je grootouders, je peter of meter een centje gestort? Dan kan je hen via Yongo heel makkelijk een bedankje sturen.

BEHOUD ALTIJD DE CONTROLE

Binnen Yongo zijn er bepaalde instellingen die je als ouder kan aanpassen, naargelang de leeftijd of het spaargedrag van jouw kind. Zo kunnen jouw kinderen sommige functies pas gebruiken als jij daarvoor toestemming gegeven hebt.

Je kan ons bereiken

van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 14u tot 17u.

Momenteel zijn we niet beschikbaar

Je kan ons bereiken van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 14u tot 17u.