Cake

Over Cake

Cake biedt je een gratis app aan waarmee je al je bankverrichtingen van verschillende bankrekeningen kan bundelen. Zo krijg je een goed zicht op je inkomsten en uitgaven en kan je bewuster omgaan met je geld.

Daarnaast krijg je automatische cashbacks bij partners van Cake en kan je elke maand geld verdienen doordat Cake een deel van zijn inkomsten deelt met zijn gebruikers. Cake wil met deze vooruitstrevende app het financieel welzijn van zijn gebruikers verhogen.

Waarom werkt Yongo samen met Cake?

Yongo en Cake zitten op dezelfde golflengte als het gaat om het verhogen van het financieel welzijn van gezinnen. Cake mikt op de ouders door hen meer inzicht te bieden in hun inkomsten en uitgaven zodat ze financieel gezond gedrag kunnen ontwikkelen.

Yongo wil ouders ondersteunen om datzelfde gezond financieel gedrag te ontwikkelen bij hun kinderen. Kinderen leren sparen en verantwoord omgaan met geld dankzij Yongo.

Daarnaast wil Yongo ouders helpen om geld opzij te zetten voor hun kinderen. Het geld dat ze besparen dankzij Cake kunnen ze dan inzetten voor de toekomst van hun kinderen. Zo doet Yongo voor kinderen wat Cake doet voor de ouders: het bevorderen van kennis en inzicht in de waarde van geld om zelf meer financieel welzijn te ervaren.

Krijg 10 euro cashback van Cake!

Wil je starten met Yongo en gebruik je Cake? Dan kan je 10 euro cashback krijgen!

Kijk in de Cake-app bij Rewards of je door Cake geselecteerd bent en voldoet aan de voorwaarden voor de cashback. Staat Yongo bij de Rewards? Gebruik dan promocode CAKE bij het opstarten van Yongo en krijg dankzij Cake 10 euro automatisch teruggestort op je bankrekening nadat je zelf eerst minstens 10 euro hebt gestort om te sparen of beleggen voor je kind.

Suggestie: zet het op Yongo om het kapitaal van je kind nog sneller te doen groeien 😉

Je kan ons bereiken

van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur

Momenteel zijn we niet beschikbaar

Je kan ons bereiken van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur