De Eenhoorn

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke uitgeverij van boeken en tijdschriften voor kinderen en jongeren. Die vallen vooral op door hun mooie illustraties, waarmee ze al verschillende prijzen hebben gewonnen. Hun bekendste boek is waarschijnlijk ‘Het geheim van de keel van de nachtegaal’.

Waarom Yongo samenwerkt met De Eenhoorn

De Eenhoorn wilde een kinderboek uitbrengen over geld, zocht een partner die hen hiermee wilde helpen en kwam zo terecht bij Yongo. Samen delen we de ambitie om ouders te helpen met de financiële opvoeding van hun kinderen, en dat liefst op een ludieke en hapklare manier. Ideaal voor een partnerschap!

Als ouder wil je het beste voor je kind. Je wil ervoor zorgen dat het een rooskleurige toekomst heeft, met alle mogelijkheden om zich te ontplooien, ook financieel. Dat kan door te sparen of beleggen, maar zeker ook door je kind van jongs af te leren omgaan met geld. Yongo en De Eenhoorn bundelen de krachten om ouders en kinderen daarmee te helpen.

Krijg de aankoopprijs van het kinderboek “Geld is gek!” cadeau!

In het boek “Geld is gek!” maken Sofie, Wafaa en Teun een groepswerk voor school. Wat betekent ‘rijk zijn’ precies? Wanneer ben je rijk of wanneer voel je je rijk? Met wie vergelijk je jezelf? En maakt geld gelukkig? Ze komen tot verrassende conclusies.

Kinderen vinden in dit boek ook allerlei weetjes over geld en rijkdom, bijvoorbeeld over hoeveel zakgeld andere kinderen krijgen en hoeveel kans je hebt om de lotto te winnen.

Dankzij ons partnerschap met De Eenhoorn, kunnen nieuwe Yongo-klanten de aankoopprijs van het boek terugkrijgen! Hoe werkt het?

  • Maak gratis een Yongo-account.
  • Klik op “Voeg een Yongo toe” en kies tussen Yongo Moon en Yongo Star.
  • Gebruik de promocode die je vindt in het boek.
  • Stort minstens € 10* op je Yongo.
  • Krijg automatisch € 20 erbij!

*Om te starten met Yongo moet je minstens € 10 storten. Daarna kies je zelf wanneer je stort en welk bedrag. Op elke storting is een premietaks van 2% verschuldigd, die meteen wordt doorgestort naar de Belgische staat.

Je kan ons bereiken

van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 14u tot 17u.

Momenteel zijn we niet beschikbaar

Je kan ons bereiken van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 14u tot 17u.