De partners van Yongo

Yongo werkt samen met een aantal betrouwbare partners die ook bouwen aan de toekomst van je kind, elk op hun manier. Samen met hen helpen we je bij de financiële opvoeding van je kind, met waardevolle informatie, advies en voordelen. En dat van bij de geboorte van je kind, tot het volwassen is.

Wil je meer weten over onze partners?

Klik op de logo’s voor meer informatie

Gezinsbond

De Gezinsbond komt op voor de belangen van alle gezinnen in Vlaanderen en Brussel, en ijvert voor een kind- en gezinsvriendelijke samenleving. Dit gebeurt door gezinnen te informeren, beschermen, vormen en vertegenwoordigen. De Gezinsbond kan rekenen op de steun van zo'n 250.000 gezinnen. 

Meer info >

Mama Baas

Mama Baas is een online magazine dat officieel online ging in maart 2015 en ontstond in het brein van twee mama’s die zelf met vragen zaten en die nood hadden aan een platform waar ouders terecht kunnen. Sindsdien groeide Mama Baas uit tot een online community, met een boekenkast vol eigen boeken én een eigen webshop! 

Meer info >

Camille

Camille is de referentie voor de uitbetaling van de kinderbijslag in Wallonië.

Vanaf de geboorte van je baby tot zijn eerste stappen in het volwassen leven, zorgt Camille voor jou en je gezin. Je krijgt de correcte geboortepremie en kinderbijslag, op het juiste moment

Meer info >

Gimme

Het communicatieplatform gimme, dat door meer dan 1.300 kleuter- en lagere scholen gebruikt wordt om digitaal te communiceren met de meer dan 500.000 ouders van hun leerlingen, fungeert als een trouwe partner van zowel de jonge gezinnen als de onderwijsmedewerkers. Dit vertaalt zich in én een stijgend gebruik én steeds meer mobiele interactie.

Omdat alle partijen informatieve campagnes op gimme verwelkomen, werken we graag samen met Yongo inzake financiële educatie.

Meer info >

Plopsa

Wie kent Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Coo of Plopsa Indoor Hasselt niet? Er is altijd een Plopsapark in de buurt! En elke park biedt plezier en leuke herinneringen aan alle gezinnen die het bezoeken. De ideale bestemming voor jonge kinderen! 

La Ligue des Familles

La Ligue des familles is een organisatie die de Franstalige gezinnen in Wallonië en Brussel vertegen­woordigt, informeert en onder­steunt, wat hun samen­stelling en geloofs­overtuiging ook is. La Ligue des familles biedt aan meer dan 60.000 ouders een scala aan diensten en voor­delen om hun dagelijks leven te vergemakkelijken en hun budget te verlichten.

Fairplace

Fairplace is een online speelgoed­winkel die meer dan 650 duur­zame artikelen verkoopt die zorg­vuldig werden uitgekozen. Deze partner past heel goed bij de waarden van Yongo: kinderen onder­steunen met een duur­zame visie op lange termijn!

De Eenhoorn

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke uitgeverij van boeken en tijdschriften voor kinderen en jongeren. Die vallen vooral op door hun mooie illustraties, waarmee ze al verschillende prijzen hebben gewonnen. Hun bekendste boek is waarschijnlijk ‘Het geheim van de keel van de nachtegaal’.

Onder Mama's

Onder mama’s is een online community waar mama’s informatie, ervaringen, gevoelens en gedachten met elkaar kunnen delen over het moederschap. Niet enkel de roze wolk maar ook wat moeilijker ligt. Het is een wondere wereld waar ze tips en advies kunnen lezen van mama’s en mama-experten van zwangerschapswens tot kindertijd.

Wil je partner worden van Yongo?

Contacteer ons zodat we samen kunnen bekijken hoe we elkaar als partner kunnen helpen.

Je kan ons bereiken

van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 14u tot 17u.

Momenteel zijn we niet beschikbaar

Je kan ons bereiken van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 14u tot 17u.