De partners van Yongo

Yongo werkt samen met een aantal betrouwbare partners die ook bouwen aan de toekomst van je kind, elk op hun manier. Samen met hen helpen we je bij de financiële opvoeding van je kind, met waardevolle informatie, advies en voordelen. En dat van bij de geboorte van je kind, tot het volwassen is.

Wil je meer weten over onze partners?

Klik op de logo’s voor meer informatie

MyFamily

MyFamily is een van de vier private uitbetalers in Vlaanderen van het Groeipakket (kinderbijslag), erkend door Kind & Gezin. MyFamily biedt (toekomstige) gezinnen laagdrempelige informatie en staat hen bij met alles wat te maken heeft met het Startbedrag en Groeipakket. 

Gezinsbond

De Gezinsbond komt op voor de belangen van alle gezinnen in Vlaanderen en Brussel, en ijvert voor een kind- en gezinsvriendelijke samenleving. Dit gebeurt door gezinnen te informeren, beschermen, vormen en vertegenwoordigen. De Gezinsbond kan rekenen op de steun van zo'n 250.000 gezinnen. 

Plopsa

Wie kent Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Coo of Plopsa Indoor Hasselt niet? Er is altijd een Plopsapark in de buurt! En elke park biedt plezier en leuke herinneringen aan alle gezinnen die het bezoeken. De ideale bestemming voor jonge kinderen! 

Mama Baas

Mama Baas is een online magazine dat officieel online ging in maart 2015 en ontstond in het brein van twee mama’s die zelf met vragen zaten en die nood hadden aan een platform waar ouders terecht kunnen. Sindsdien groeide Mama Baas uit tot een online community, met een boekenkast vol eigen boeken én een eigen webshop! 

La ligue des familles

La Ligue des familles is een organisatie die de Franstalige gezinnen in Wallonië en Brussel vertegenwoordigt, informeert en ondersteunt, wat hun samenstelling en geloofsovertuiging ook is. La Ligue des familles biedt aan meer dan 60.000 ouders een scala aan diensten en voordelen om hun dagelijks leven te vergemakkelijken en hun budget te verlichten. 

Fairplace

Fairplace is een online speelgoedwinkel die meer dan 650 duurzame artikelen verkoopt die zorgvuldig werden uitgekozen. Deze partner past heel goed bij de waarden van Yongo: kinderen ondersteunen met een duurzame visie op lange termijn!  

Wil je partner worden van Yongo?

Contacteer ons zodat we samen kunnen bekijken hoe we elkaar als partner kunnen helpen.

Je kan ons bereiken

van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur

Momenteel zijn we niet beschikbaar

Je kan ons bereiken van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur