De partners van Yongo

Yongo werkt samen met een aantal betrouwbare partners die ook bouwen aan de toekomst van het kind, elk op hun manier. Samen met hen helpen we je bij de financiële opvoeding, met waardevolle informatie tips en voordelen. En dat van bij de geboorte van het kind, tot het volwassen is.

Wil je meer weten over onze partners?

yongo-gezinsbond

De Gezinsbond komt op voor de belangen van alle gezinnen in Vlaanderen en Brussel en ijvert voor een kind- en gezinsvriendelijke samenleving. Dit gebeurt door gezinnen te informeren, beschermen, vormen en vertegenwoordigen. De Gezinsbond telt ongeveer 150.000 leden-gezinnen en kan rekenen op de steun van ruim 10.000 vrijwilligers. 

Meer info op www.gezinsbond.be

yongo-gimme

Meer dan 1.300 kleuter- en lagere scholen gebruiken het communicatieplatform gimme om digitaal te communiceren met de meer dan 500.000 ouders van hun leerlingen.  Gimme fungeert als een trouwe partner van zowel de jonge gezinnen als de onderwijsmedewerkers. Dit vertaalt zich in een stijgend gebruik én steeds meer mobiele interactie. De samenwerking tussen Yongo en gimme is gericht op financiële educatie.

Meer info op www.gimme.eu

yongo-mamabaas

Mama Baas is opgericht door mama’s en biedt herkenbare verhalen van ouders en raad van experts over ouderschap en opvoeding. Mama Baas is je beste vriendin en is er zowel in de goede als slechte tijden van het ouderschap. Mama Baas en Yongo willen samen een mooie toekomst voor je kind, met alle ontplooiingskansen, ook financieel. Dat kan door te sparen voor later, maar ook door je kind van jongs af te leren omgaan met geld.

Meer info op www.mamabaas.be

yongo-camille

Camille is een Waals kinderbijslagfonds en steunt gezinnen in elke levensfase. Van bij de geboorte tot de eerste stappen in het volwassen leven: Camille zorgt voor je gezin door je geboortepremie en kinderbijslag altijd correct en op het juiste moment uit te betalen. Daarnaast adviseert Camille haar leden via tips en nieuws om hen te begeleiden in hun dagelijks leven.

Meer info op www.camille.be

Wil je partner van Yongo worden?

Contacteer ons zodat we samen kunnen bekijken hoe we elkaar als partner kunnen helpen.

Je kan ons bereiken

van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 14u tot 17u.

Momenteel zijn we niet beschikbaar

Je kan ons bereiken via  email.