De partners van Yongo

Yongo werkt samen met een aantal betrouwbare partners die ook bouwen aan de toekomst van je kind, elk op hun manier. Samen met hen helpen we je bij de financiële opvoeding van je kind, met waardevolle informatie, advies en voordelen. En dat van bij de geboorte van je kind, tot het volwassen is.

Wil je meer weten over onze partners?

Klik op de logo’s voor meer informatie

MyFamily

MyFamily is een van de vier private uitbetalers in Vlaanderen van het Groei­pakket (kinder­bijslag), erkend door Kind & Gezin. MyFamily biedt (toekomstige) gezinnen laag­drempelige informatie en staat hen bij met alles wat te maken heeft met het Start­bedrag en Groei­pakket. 

Gezinsbond

De Gezinsbond komt op voor de belangen van alle gezinnen in Vlaanderen en Brussel, en ijvert voor een kind- en gezinsvriendelijke samenleving. Dit gebeurt door gezinnen te informeren, beschermen, vormen en vertegenwoordigen. De Gezinsbond kan rekenen op de steun van zo'n 250.000 gezinnen. 

Plopsa

Wie kent Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Coo of Plopsa Indoor Hasselt niet? Er is altijd een Plopsapark in de buurt! En elke park biedt plezier en leuke herinneringen aan alle gezinnen die het bezoeken. De ideale bestemming voor jonge kinderen! 

Mama Baas

Mama Baas is een online magazine dat officieel online ging in maart 2015 en ontstond in het brein van twee mama’s die zelf met vragen zaten en die nood hadden aan een platform waar ouders terecht kunnen. Sindsdien groeide Mama Baas uit tot een online community, met een boekenkast vol eigen boeken én een eigen webshop! 

La ligue des familles

La Ligue des familles is een organisatie die de Franstalige gezinnen in Wallonië en Brussel vertegen­woordigt, informeert en onder­steunt, wat hun samen­stelling en geloofs­overtuiging ook is. La Ligue des familles biedt aan meer dan 60.000 ouders een scala aan diensten en voor­delen om hun dagelijks leven te vergemakkelijken en hun budget te verlichten.

Fairplace

Fairplace is een online speelgoed­winkel die meer dan 650 duur­zame artikelen verkoopt die zorg­vuldig werden uitgekozen. Deze partner past heel goed bij de waarden van Yongo: kinderen onder­steunen met een duur­zame visie op lange termijn!

Cake

Cake is een onaf­hankelijke banking app die al je bank­rekeningen groepeert. Zo krijg je een duidelijk overzicht van al je transacties, wat leidt tot nieuwe financiële inzichten die kunnen helpen om je gezins­budget te beheren. Als kers op de Cake krijg je cashback rewards op je aankopen!

Onder Mama's

Onder mama's

Onder mama’s is een online community waar mama’s informatie, ervaringen, gevoelens en gedachten met elkaar kunnen delen over het moederschap. Niet enkel de roze wolk maar ook wat moeilijker ligt. Het is een wondere wereld waar ze tips en advies kunnen lezen van mama’s en mama-experten van zwangerschapswens tot kindertijd.

Wil je partner worden van Yongo?

Contacteer ons zodat we samen kunnen bekijken hoe we elkaar als partner kunnen helpen.

Je kan ons bereiken

van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur

Momenteel zijn we niet beschikbaar

Je kan ons bereiken van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur