Sparen voor kinderen … Zeker! Maar hoe?

Ouder, grootouder, peter, meter, ... en interesse om te sparen of te beleggen voor je oogappel? Herbekijk dan zeker ons webinar van 30 november. Op een uurtje tijd krijg je van onze experts heel wat informatie en nuttige tips over dit boeiende thema. Wie geeft er niet graag zijn oogappel een financieel steuntje in de rug als die op eigen benen staat: voor de studies, een rijbewijs, een eerste appartement, ... of gewoon zomaar. Geef de toekomst van je kind alvast een vliegende start!

Donderdag 30 november 2023

20 u

60 minuten

Bekijk de opname van het webinar

Waarover gaat het webinar?

Yongo
Hoe zit het met de financiële geletterdheid van onze kinderen? Wat doe je met zakgeld? Hoeveel kost een kind? An Deneffe legt de link tussen kinderen en geld.
care
Hoe kan je sparen of beleggen? Wat is de kracht van diversificatie? Hoe ziet het duurzaamheidsbeleid van AG eruit? Jurgen Temmerman toont hoe beleggen bij AG eruitziet.
care
Op welke manier kan je sparen voor een kind? Waarom via een levensverzekering? Wat zijn de verschillende formules van Yongo? Nikie Knoben laat je kennismaken met Yongo en al zijn nieuwigheden.
De host van dienst is Davy Van Swael van AG Employer Branding & Communication.  Tijdens het webinar kwamen er heel wat vragen voor onze 3 experts. De meest gestelde vragen hebben wij in dit document beantwoord.

Wie zijn de experts?

Yongo

An Deneffe

An Deneffe werkt als beleidsmedewerker op de studiedienst van de Gezinsbond, waar ze het thema Gezinsinkomen opvolgt. Als expert is ze goed op de hoogte van gezinsfiscaliteit, kinderbijslag/Groeipakket, pensioenen en geeft ze budgetadvies (o.a. in het programma Geld gezocht op VRT).
Yongo

Jurgen Temmerman

Jurgen Temmerman werkt bij AG als specialist investeringsstrategie in het beheerteam voor tak 23-fondsen en verzorgt de communicatie rond de beleggingsstrategie van AG via de verschillende distributiekanalen. Hij heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de financiële sector.
Yongo

Nikie Knoben

Nikie Knoben werkt bij AG als specialist financiële verzekeringen en heeft bijna 10 jaar ervaring in de financiële sector. Ze werkt bij AG sinds 2020 en is gespecialiseerd in financiële verzekeringen, sparen en beleggen.

Dit webinar is een initiatief van Yongo, in samenwerking met Gezinsbond en Camille:

Yongo
Bij Yongo kan je terecht als je wil sparen of beleggen voor een kind. Op die manier kan je dat kind later als het groot is een startkapitaal bezorgen. Een mooie start van het volwassen leven! 
De Gezinsbond komt op voor de belangen van alle gezinnen in Vlaanderen en Brussel en ijvert voor een kind- en gezinsvriendelijke samenleving. Dit gebeurt door gezinnen te informeren, beschermen, vormen en vertegenwoordigen.
Camille
Camille is een Waals kinderbijslagfonds en steunt gezinnen in elke levensfase. Van bij de geboorte tot de eerste stappen in het volwassen leven: Camille zorgt voor je gezin door je geboortepremie en kinderbijslag altijd correct en op het juiste moment uit te betalen. Daarnaast adviseert Camille haar leden via tips en nieuws om hen te begeleiden in hun dagelijks leven.

Je kan ons bereiken

van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 14u tot 17u.

Momenteel zijn we niet beschikbaar

Je kan ons bereiken van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 14u tot 17u.