Goed rapport? Beloon je kind met de hulp van Yongo!

Het Yongo-team
Het Yongo-Team
Expert Yongo

Het einde van het schooljaar nadert met rasse schreden en dus komt ook het rapport van je kind dichterbij! Wil je een goed rapport belonen en je kind aanmoedigen om zo voort te doen? Schakel dan Yongo in! De grootouders, meter en peter kunnen ook de Yongo-app of het platform gebruiken wat het nog leuker en handiger maakt.

Een mooi stuk speelgoed, een dagje uit naar een pretpark of naar de zoo, ... welke beloning je ook geeft aan je kind voor dat goed rapport, Yongo kan je helpen! En de beloning zal nog groter zijn met de hulp van enkele Yongo-supporters. Heb je er al aan gedacht om de grootouders erbij te betrekken? 38% van hen geeft regelmatig geld aan de kleinkinderen voor een goed rapport. Al gaat dat geld vaak verloren aan nutteloze aankopen of raken je kinderen het kwijt. Met Yongo kunnen de grootouders zelf kiezen of ze bijdragen aan een cadeau of aan het startkapitaal van hun kleinkind. Daarnaast kunnen ze mee volgen hoe het spaarproject vordert, kunnen ze hun oogappel aanmoedigen en kunnen ze op elk moment helpen om het spaardoel te bereiken, niet enkel voor een goed rapport, maar ook voor de verjaardag, communie of een ander project (schoolreis, sportkamp, ...).

Nodig supporters uit en vergeet de grootouders niet!

Je ouders wachten ongetwijfeld maar op één ding: dat je hen uitnodigt om mee te bouwen aan de toekomst van je kind. En het rapport is een goede gelegenheid om ze in te wijden in de wereld van Yongo! Hoe doe je dat? Eerst nodig je ze uit om Yongo-supporter te worden van je kind. Ze moeten zich dan inschrijven via de link die je hen bezorgt. Zijn je ouders niet zo goed mee met de nieuwe technologie? Help ze dan bij de inschrijving. Ze kunnen ook onze klantendienst contacteren. Als deze stap achter de rug is, kunnen ze gemakkelijk aan de slag met Yongo!

Waarom zouden je ouders Yongo willen gebruiken?
 • Ze kunnen mee volgen hoe het spaarproject van hun kleinkind evolueert.
 • Ze kunnen bijleggen voor een cadeau zonder zich te moeten verplaatsen en ze moeten niet bij elke gelegenheid vragen wat je kind graag zou willen.
 • Ze helpen je bij het opbouwen van een startkapitaal voor je kind:
  • Zo vaak ze willen (via aparte betalingen)
  • Op regelmatige basis (met een doorlopende opdracht) 
Hoe nodig je grootouders uit om Yongo-supporter te worden?

Dat is heel eenvoudig: kies “Supporter uitnodigen” in de Yongo-app of op yongo.be. Je kan dan een bericht opstellen om je ouders uit te nodigen. Zij krijgen dat in hun mailbox met een link waarmee ze kunnen inschrijven.

Homepagina Yongo app
Supporter uitnodigen

Eens ze Yongo-supporter zijn van je kind, kunnen de grootouders mee volgen hoe ver hun kleinkind staat met zijn spaarprojecten en kunnen ze heel gemakkelijk bijleggen. Weten ze niet goed hoe het werkt? We leggen hen uit wat ze allemaal kunnen doen om je kind te steunen als Yongo-supporter.

Hoe kunnen ze bijdragen aan het startkapitaal of de cadeaus voor je kind?
 1. Hoe kunnen ze bijdragen aan het startkapitaal of de cadeaus voor je kind?
  1. Wil je je kind verrassen voor zijn goed rapport? Maak een project aan in Yongo, geef het een naam, duid aan welk bedrag je nodig hebt en voeg een foto toe met wat uitleg.
   • Naam van het project: Uitstap naar een pretpark
   • Bedrag: € 80
   • Boodschap: Een dagje avontuur met de familie!!
  2. Daarna koppel je het cadeau aan een evenement via “Evenement aanmaken”. Je kan dan ook de supporters uitnodigen om bij te dragen voor het cadeau van je kind.
   • Titel: Leon is geslaagd!
   • Datum: 30/06/2021
   • Boodschap: Hallo iedereen! Ondanks een bewogen schooljaar heeft onze Leon een goed rapport behaald! Om hem te belonen willen we samen met de grootouders een dag naar een nieuw pretpark zodat hij het klimbos kan uittesten. Jullie kunnen nog bijdragen als jullie willen. Alvast merci!
  3. Heb je nog wat geld over? Dat is zeker niet verloren want je kan het gebruiken om het startkapitaal van je kind te doen groeien. Daarvoor kies je “Overboeken naar lange termijn”.
 2. Leg hen uit hoe ze een storting kunnen doen naar het startkapitaal van je kind
  • Zijn je ouders nog old school en willen ze je kind liever belonen door wat geld te geven? Ook hier is Yongo de oplossing!
  • In de app kunnen ze klikken op “Bijdragen” en kiezen tussen “Eenmalige betaling” en “Wederkerende betaling” (doorlopende opdracht). Ze vullen het bedrag in dat ze willen storten en that’s it!

Vond je dit artikel interessant? Ontdek Yongo en begin vanaf vandaag te sparen voor je kind!

Je kan ons bereiken

van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur

Momenteel zijn we niet beschikbaar

Je kan ons bereiken van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur