iOS & Android applicatie

Ontdek de handige Yongo-app!

Je Yongo-ervaring is pas echt compleet als je ook de Yongo-app gebruikt. Samen met familie en vrienden bouw je aan de financiële toekomst van je kind. En je kind is er actief bij betrokken. Dat maakt Yongo uniek op de Belgische markt. Je kan de app gratis installeren op je smartphone of tablet.

Samen bouwen aan de toekomst van je kind

Met Yongo bundel je de krachten

Met de Yongo-app kan je heel gemakkelijk:

  • Geld storten op Yongo Dreams (voor cadeaus), Yongo Moon (sparen) of Yongo Star (beleggen)
  • Geld overzetten van Yongo Dreams naar Yongo Moon of Yongo Star
  • Een nieuwe Yongo openen voor een van je kinderen
  • Van elk kind een handig overzicht bewaren met al je stortingen
  • Cadeaulijstjes maken voor elke gelegenheid
  • Familie uitnodigen om je kind op langere termijn te steunen als supporter
  • Vrienden vragen om bij te leggen voor speciale gelegenheden (communiefeest, verjaardagsfeestje, ...

En hoe werkt dat nu in de praktijk? Kijk naar dit leuke filmpje om te zien hoe Fien op een originele en handige manier centjes spaart voor haar citytrip met behulp van onze Yongo app! Zo kan ze ook vrienden en familie uitnodigen om mee te sparen.

Gedaan met prutscadeautjes! Fien spaart voor een citytrip naar Londen samen met mama

Koppeling Bancontact-app

De Yongo-app is gekoppeld aan de Bancontact-app. Gebruik je Payconiq of een bank-app? Dan kan je heel eenvoudig geld overzetten van je zichtrekening naar Yongo. Staat er genoeg geld op de Yongo Dreams van je kind om een cadeau te kopen? Dan zet je dat geld op dezelfde manier over naar je zichtrekening.

Baby proof

Vanaf drie maanden zwangerschap kan je al een Yongo Dreams openen om te gebruiken als pamperrekening of aanvulling op je geboortelijst! Zet je Yongo-code op het geboortekaartje of deel het met de Yongo-app op Whatsapp, Facebook, Messenger, ... Zo kunnen familie en vrienden heel eenvoudig bijdragen voor de cadeaus die je echt nodig hebt.

Yongo groeit mee met je kind

In de Yongo-app voor je kind, kan je bepaalde functies blokkeren tot je kind oud genoeg is om ze te gebruiken. Zelf supporters uitnodigen, zelf berichtjes sturen naar familie en vrienden, zelf het saldo consulteren, ... Als ouder bepaal je wanneer je kind voldoende matuur is om Yongo volledig te gebruiken.

CADEAULIJSTJES MAKEN EN DELEN

Leer je kind doelbewust sparen

Verjaardagen, communie of lentefeest, kerstmis, ... voor alle speciale gelegenheden kan je kind met de Yongo-app een cadeaulijstje maken met 3 favoriete cadeaus. Je kind leert zo keuzes maken en bewuster omgaan met geld.

Familie en vrienden die de Yongo-app ook gebruiken, zien dan waarvoor je kind spaart. Gebruiken ze Yongo nog niet? Dan kan je ze via de app heel gemakkelijk uitnodigen om dat wel te doen en zo supporter te worden van je kind of eenmalig bij te dragen.

VOOR FAMILIE EN VRIENDEN

Snel en efficiënt het perfecte cadeau geven

Met de Yongo-app kunnen familie en vrienden steeds het perfecte cadeau geven aan je kind. Ze zien immers waarvoor je kind spaart en kunnen via de app hun bijdrage storten. Gedaan met die frustrerende zoektochten naar leuke cadeaus!

Willen de grootouders, of meter en peter liever meebouwen aan een mooi startkapitaal voor je kind? Dat kan ook! Eenmalige stortingen en doorlopende opdrachten kan je makkelijk beheren met de Yongo-app. Bovendien krijgen ze een handig overzicht van alle stortingen die ze al gedaan hebben, per kind dat ze steunen.

DOWNLOAD DE APPLICATIE

Yongo, een bekroond concept

Yongo ontving de award voor Outstanding Customer Experience van Corporate IT Awards en de award voor Digital Pioneer van Trends.

Je kan ons bereiken

van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur

Momenteel zijn we niet beschikbaar

Je kan ons bereiken van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur